Éttermi karbantartó
Feladatok
-éttermek vendégtereinek és konyháinak karbantartása
-napi szintű üzemeltetéssel kapcsolatos gépek elektronikai- és mechanikai felülvizsgálata, hibák feltárása és javítása
-hibamegelőző, hibaelhárító és állagmegóvó munkák végzése
-aktív részvétel új berendezések beüzemelési folyamatában
-anyagbeszerzés, anyagmozgatás az előzetesen tervezett munkák elvégzéséhez a céges kisteher gépjárművével
-a központi irodában felmerülő karbantartási feladatok elvégzése
Elvárások
-3-5 év szakmai tapasztalat
-B kategóriás jogosítvány, vezetési rutin
-fontos, hogy önálló munkavégzés során tudd, mi a dolgod
-emellett a csapatmunkában is értsd, hogy mivel járulhatsz hozzá a végeredményhez
-műszaki rátermettség, jó kézügyesség
-precizitás és nagyfokú megbízhatóság
-lelkiismeretes és felelősségteljes munkavégzés
Előnyt jelent
-villany-, gáz- vízszerelői végzettség és tapasztalat
-épületgépészeti végzettség és tapasztalat
-építőipari munkálatokban szerzett gyakorlat
Munkavégzés:
-Heti 4-5 munkanap, napi 8-10 óra munkavégzéssel
-Előre tervezhető beosztás
-Hétvégi és hétköznapi munkavégzés
Amit kínálunk:
-Stabil háttér – ha hosszú távra tervezel.
-Mindig pontosan érkező fizetés – biztos és kiszámítható jövedelem.
-Napi 2x biztosítjuk számodra az étkezést – mert üres hassal nem lehet dolgozni.
-Családias légkör – egy összetartó csapatban dolgozhatsz.
-Azonnali munkakezdés – ha ma jelentkezel, lehet, hogy már holnap kezdhetsz!