Kiemelt

ABChikuma Kft.
Kreatív Séf
Kreatív Séfet keresünk! 🍱
Számodra a főzés nemcsak munka, hanem művészet? Mesterien bánsz a különleges alapanyagokkal, és nem ijedsz meg az új technológiáktól sem? Olyan kreatív séfet keresünk, aki formálja és velünk együtt gondolja tovább a fúziós gasztronómiát.
Munkavégzés helye: Budapest
Amit a pozíció kínál:
-Kiemelkedő szabadság az étlapalkotásban, ázsiai és fúziós fogások megalkotása
-Egy stabil, jól ismert étteremlánc háttértámogatása
-Lehetőség egy ismert brand gasztronómiai arculatának formálására
-Versenyképes fizetés, prémium juttatások
Főbb feladataid:
-Új ételek és szezonális koncepciók kidolgozása
-A tálalás és vendégélmény folyamatos fejlesztése
-Aktív részvétel rendezvények, gasztrotematikus estek megtervezésében
-Belső tréningek és edukációs alkalmak szervezése a minőség és következetesség fenntartásához
-Költséghatékony konyhai működés tervezése, alapanyagfelhasználás és -költség optimalizálása
Elvárásaink:
-Legalább 10 év szakmai tapasztalat
-Kiemelkedő kreativitás, esztétikai érzék, precizitás
-Szenvedély a gasztronómia iránt, elkötelezettség a kiváló vendégélmény és minőség mellett
-Nyitottság az új gasztronómiai trendekre, modern konyhatechnológiákra
-Következetes, rendszerszintű gondolkodás
Előny:
-Jártasság az ázsiai/fúziós konyhában
-Tapasztalat csapatvezetésben
Ha magadra ismertél, várjuk jelentkezésed!
Számodra a főzés nemcsak munka, hanem művészet? Mesterien bánsz a különleges alapanyagokkal, és nem ijedsz meg az új technológiáktól sem? Olyan kreatív séfet keresünk, aki formálja és velünk együtt gondolja tovább a fúziós gasztronómiát.
Munkavégzés helye: Budapest
Amit a pozíció kínál:
-Kiemelkedő szabadság az étlapalkotásban, ázsiai és fúziós fogások megalkotása
-Egy stabil, jól ismert étteremlánc háttértámogatása
-Lehetőség egy ismert brand gasztronómiai arculatának formálására
-Versenyképes fizetés, prémium juttatások
Főbb feladataid:
-Új ételek és szezonális koncepciók kidolgozása
-A tálalás és vendégélmény folyamatos fejlesztése
-Aktív részvétel rendezvények, gasztrotematikus estek megtervezésében
-Belső tréningek és edukációs alkalmak szervezése a minőség és következetesség fenntartásához
-Költséghatékony konyhai működés tervezése, alapanyagfelhasználás és -költség optimalizálása
Elvárásaink:
-Legalább 10 év szakmai tapasztalat
-Kiemelkedő kreativitás, esztétikai érzék, precizitás
-Szenvedély a gasztronómia iránt, elkötelezettség a kiváló vendégélmény és minőség mellett
-Nyitottság az új gasztronómiai trendekre, modern konyhatechnológiákra
-Következetes, rendszerszintű gondolkodás
Előny:
-Jártasság az ázsiai/fúziós konyhában
-Tapasztalat csapatvezetésben
Ha magadra ismertél, várjuk jelentkezésed!
fog