Rendezvény szakács
Feladatok
- Rendezvények hideg és meleg ételkínálat elkészítése és tálalása.
- Munkaterületek rendben és tisztán tartása
- Konyhai folyamatokban és minőségellenőrzésben való részvétel.
- HACCP és további vonatkozó biztonsági előírások végrehajtása és ellenőrzése.
Elvárások
- Szakirányú végzettség, naprakész szakmai felkészültség
- Minimum 3-5 év minőségi vendéglátásban szerzett szakmai tapasztalat
- Precizitás, önállóság, megbízhatóság, kreativitás
- Igényes, precíz munkavégzés
- Vendégorientált személyiség
- HACCP-vel kapcsolatos tapasztalat
- Kiváló képesség a szerviz- és rendezvénycsapatokkal való együttműködésre
Amit kínálunk:
- Hosszútávú munkalhetőség
- 13. havi fizetés
- Cafetéria
- Munkábajárás támogatás
(szállást nem tudunk biztosítani)