Andrássy út 34
Feladatok:
• Az étterem teljes konyhai működésének irányítása
• Étlap tervezése, szezonális ajánlatok kialakítása
• Az ételek előkészítése, elkészítése és tálalása magas színvonalon
• Konyhai csapat összeállítása, irányítása, motiválása
• Higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások betartása és betartatása
• Kapcsolattartás a vezetőséggel, közös munka az étterem arculatának kialakításában
Elvárások:
• Legalább 2-3 év releváns tapasztalat séfként
• Szakácsvégzettség vagy hasonló kulináris képzettség
• Kreativitás, szenvedély a főzés iránt, igény a folyamatos fejlődésre
• Vezetői és szervezési készségek
• Megbízhatóság, precizitás, rugalmasság
• Jó kommunikációs készség és csapatban való együttműködés képessége
⸻
Amit kínálunk:
• Versenyképes fizetés
• Lehetőség egy új étterem gasztronómiai arculatának kialakítására
• Kreatív szabadság a konyhában
• Támogató, összetartó csapat
• Modern, jól felszerelt konyhai környezet
• Elismerés a tehetségért és a kemény munkáért
• Az étterem teljes konyhai működésének irányítása
• Étlap tervezése, szezonális ajánlatok kialakítása
• Az ételek előkészítése, elkészítése és tálalása magas színvonalon
• Konyhai csapat összeállítása, irányítása, motiválása
• Higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások betartása és betartatása
• Kapcsolattartás a vezetőséggel, közös munka az étterem arculatának kialakításában
Elvárások:
• Legalább 2-3 év releváns tapasztalat séfként
• Szakácsvégzettség vagy hasonló kulináris képzettség
• Kreativitás, szenvedély a főzés iránt, igény a folyamatos fejlődésre
• Vezetői és szervezési készségek
• Megbízhatóság, precizitás, rugalmasság
• Jó kommunikációs készség és csapatban való együttműködés képessége
⸻
Amit kínálunk:
• Versenyképes fizetés
• Lehetőség egy új étterem gasztronómiai arculatának kialakítására
• Kreatív szabadság a konyhában
• Támogató, összetartó csapat
• Modern, jól felszerelt konyhai környezet
• Elismerés a tehetségért és a kemény munkáért
kay