Víg Molnár Csárda
Tálaló szakácsot keresünk a Víg Molnár Csárdába!
Olyan szakembert várunk, aki számára természetes, hogy az ételek tálalása, megjelenése a konyhai munka ugyanolyan fontos része, mint maga a főzés, és aki szívesen dolgozik magas elvárásokkal, stabil, professzionális közegben.
Főbb feladatok
Elkészült ételek precíz, esztétikus tálalása a ház sztenderdjei szerint
Tányérok, köretek, díszítések összeállítása egységes koncepció alapján
A „pass” munkájának koordinálása, rend és tempó fenntartása kiadáskor
Folyamatos együttműködés a konyha és a szerviz csapataival
Higiéniai, minőségi és konyhai szabályok maradéktalan betartása
Elvárások
Releváns szakmai tapasztalat éttermi melegkonyhán vagy tálaló pozícióban
Magas fokú igényesség, kifinomult esztétikai érzék a tálalásban
Gyors, pontos, strukturált munkavégzés nagyobb forgalom mellett is
Megbízhatóság, terhelhetőség, csapatban való együttműködés
Higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások (HACCP) ismerete és betartása
Előnyt jelent
Tapasztalat prémium / fine dining vagy csárda-jellegű, minőségi konyhán
Stabil, hosszabb távú munkaviszony korábbi munkahelyeken
Amit kínálunk
Stabil, rendezett hátterű, hosszú távú munkalehetőség
Korrekt, transzparens működésű, szakmailag erős konyhai csapat
Igényes, modern munkakörnyezet, kiemelt szakmai elvárásokkal
Szezonban intenzív, de szervezetten felépített munkarend
Versenyképes, megegyezés szerinti bérezés, tapasztalat és teljesítmény alapján
Bérezés:
Fizetés: megegyezés szerint, tapasztalat és szakmai múlt függvényében,
kiemelten versenyképes jövedelem a balatoni régióban.
Jelentkezés
Fényképes szakmai önéletrajzot vagy rövid, releváns szakmai bemutatkozást várunk az alábbi e-mail címre:
📩 E-mail: [MUTASD]