Csatlakozz a Costes Group csapatához étteremvezetőként!
Egy elismert, fine dining stílusban működő budapesti étterem tapasztalt és elhivatott étteremvezetőt keres. Olyan szakembert várunk csapatunk élére, aki a vendégélményt nemcsak szolgáltatásként, hanem szenvedélyként kezeli – aki képes összefogni egy ambiciózus csapatot, és napi szinten biztosítani a professzionális működést egy magas színvonalú gasztronómiai térben.
Amit keresünk:
· tapasztalt a magas színvonalú vendéglátásban (fine dining előny),
· kiválóan irányít csapatot és vendégélményt egyszerre,
· proaktív, megbízható és kezdeményező,
· jól kommunikál magyarul és angolul egyaránt,
· legalább 3 év tapasztalata van hasonló munkakörben,
· képes napi szinten együttműködni a csapattal, a séffel és menedzsmenttel a működés folyamatos fejlesztéséért,
· figyeli és érti a legfőbb gazdasági mutatókat, célja a szakmai elismerések mellett a gazdasági sikeresség.
Feladatok:
· az étterem mindennapi operatív vezetése,
· a felszolgáló csapat irányítása és motiválása,
· vendégek fogadása, visszajelzések kezelése,
· asztalfoglalások és események koordinálása,
· együttműködés a konyhával és a beszállítókkal,
· éves budget készítésében való aktív részvétel,
· havi P&L meetingeken való részvétel és beszámoló,
· proaktív szemléletű folyamatfejlesztés és ötletelés,
· adminisztráció, leltár, rendeléskezelés, költséghatékonyság figyelése.
Amit kínálunk:
· stabil, kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkező munkahely,
· inspiráló, támogató vezetői környezet,
· versenyképes fizetés
· lehetőség egy rangos, elismert étterem működésének alakítására,
· folyamatos szakmai fejlődés hazai és nemzetközi szinten.
Jelentkezés: Küldd el fényképes önéletrajzodat a [MUTASD] e-mail címre Tárgy: „Étteremvezető jelentkezés”
Tudj meg többet rólunk! Az étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja – a hazai vendéglátás egyik legmeghatározóbb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjeit, több Michelin-ajánlott étteremmel:
⭐⭐ Platán Gourmet Tata – Two Michelin Stars
⭐ Costes Restaurant, Rumour – Michelin Star
🍴 Costes Downtown, MÁK restaurant, Hoppá! Bisztró – Michelin Selected
A Costes név ma már egyet jelent a képzeletet felülmúló gasztroélménnyel. Ezt az elhivatottságot visszük tovább a VIBE Budapest 'fun-dining' élményétől a Kismező Magyar Konyhán és a legendás Kádár Vendéglő újjáépítésén át.
Gerendai Károly úttörő élményalkotóként olyan ikonikus projekteket hívott életre, mint:
🎵 Sziget Fesztivál
🎶 Budapest Park
🌊 Lupa Beach
🍽️ Costes – Magyarország első Michelin-csillagos étterme
Amit keresünk:
· tapasztalt a magas színvonalú vendéglátásban (fine dining előny),
· kiválóan irányít csapatot és vendégélményt egyszerre,
· proaktív, megbízható és kezdeményező,
· jól kommunikál magyarul és angolul egyaránt,
· legalább 3 év tapasztalata van hasonló munkakörben,
· képes napi szinten együttműködni a csapattal, a séffel és menedzsmenttel a működés folyamatos fejlesztéséért,
· figyeli és érti a legfőbb gazdasági mutatókat, célja a szakmai elismerések mellett a gazdasági sikeresség.
Feladatok:
· az étterem mindennapi operatív vezetése,
· a felszolgáló csapat irányítása és motiválása,
· vendégek fogadása, visszajelzések kezelése,
· asztalfoglalások és események koordinálása,
· együttműködés a konyhával és a beszállítókkal,
· éves budget készítésében való aktív részvétel,
· havi P&L meetingeken való részvétel és beszámoló,
· proaktív szemléletű folyamatfejlesztés és ötletelés,
· adminisztráció, leltár, rendeléskezelés, költséghatékonyság figyelése.
Amit kínálunk:
· stabil, kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkező munkahely,
· inspiráló, támogató vezetői környezet,
· versenyképes fizetés
· lehetőség egy rangos, elismert étterem működésének alakítására,
· folyamatos szakmai fejlődés hazai és nemzetközi szinten.
Jelentkezés: Küldd el fényképes önéletrajzodat a [MUTASD] e-mail címre Tárgy: „Étteremvezető jelentkezés”
Tudj meg többet rólunk! Az étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja – a hazai vendéglátás egyik legmeghatározóbb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjeit, több Michelin-ajánlott étteremmel:
⭐⭐ Platán Gourmet Tata – Two Michelin Stars
⭐ Costes Restaurant, Rumour – Michelin Star
🍴 Costes Downtown, MÁK restaurant, Hoppá! Bisztró – Michelin Selected
A Costes név ma már egyet jelent a képzeletet felülmúló gasztroélménnyel. Ezt az elhivatottságot visszük tovább a VIBE Budapest 'fun-dining' élményétől a Kismező Magyar Konyhán és a legendás Kádár Vendéglő újjáépítésén át.
Gerendai Károly úttörő élményalkotóként olyan ikonikus projekteket hívott életre, mint:
🎵 Sziget Fesztivál
🎶 Budapest Park
🌊 Lupa Beach
🍽️ Costes – Magyarország első Michelin-csillagos étterme