A tati Platán Gourmet étterem mosogatót keres, akár azonnali kezdéssel!
A tatai Platán Gourmet – Magyarország egyetlen vidéki 2 Michelin-csillagos fine dining étterme – új csapattagot keres Mosogató pozícióba.
A Platán Gourmet nem csupán egy étterem, ez a kiválóság terepe. Egy hely, ahol minden mozdulat számít, és ahol a vendégélmény születik. Most lehetőséged van arra, hogy te is részese legyél ennek a különleges világnak.
🧽 Feladatok:
• Konyhai eszközök, edények, tányérok mosogatása
• A mosogató terület tisztán tartása
• A konyhai csapat munkájának támogatása
🕔 Munkaidő:
• Heti 5 nap munkavégzés
• Kedd: 10:00–16:00 (felfőző nap, rövidebb)
• Szerda–szombat: hosszabb munkanapok, intenzívebb munkaterhelés
• A műszak végén fokozott terhelésre számítunk – fontos az alkalmazkodóképesség!
👤 Amit keresünk:
• Megbízhatóság, jó fizikai teherbírás
• Felelősségteljes, prezíc munkavégzési attitűd
• Önállóság és rugalmasság
• Előny, ha van konyhai tapasztalat – de nem feltétel
• Igényesség a munkakörnyezet és a saját megjelenés kapcsán – látványkonyhában dolgozunk!
📍 Munkavégzés helye: Platán Gourmet Étterem, Tata
📨 Jelentkezés:
Küldd el önéletrajzodat a [MUTASD] e-mail címre
Tárgy: „Mosogató jelentkezés – Platán Gourmet”
Tudj meg többet rólunk!
A Platán Gourmet étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja – a hazai vendéglátás egyik legmeghatározóbb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjeit, több Michelin-ajánlott étteremmel:
⭐⭐Platán Gourmet Tata – Two Michelin Stars
⭐ Costes Restaurant, Rumour – Michelin Star
🍴 Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró – Michelin Selected
A Costes név ma már egyet jelent a képzeletet felülmúló gasztroélménnyel. Ezt az elhivatottságot visszük tovább a VIBE Budapest 'fun-dining' élményétől a Kismező Magyar Konyhán és a legendás Kádár Vendéglő újjáépítésén át.
Gerendai Károly úttörő élményalkotóként olyan ikonikus projekteket hívott életre, mint:
🎵 Sziget Fesztivál
🎶 Budapest Park
🌊 Lupa Beach
🍽️ Costes – Magyarország első Michelin-csillagos étterme
A Platán Gourmet nem csupán egy étterem, ez a kiválóság terepe. Egy hely, ahol minden mozdulat számít, és ahol a vendégélmény születik. Most lehetőséged van arra, hogy te is részese legyél ennek a különleges világnak.
🧽 Feladatok:
• Konyhai eszközök, edények, tányérok mosogatása
• A mosogató terület tisztán tartása
• A konyhai csapat munkájának támogatása
🕔 Munkaidő:
• Heti 5 nap munkavégzés
• Kedd: 10:00–16:00 (felfőző nap, rövidebb)
• Szerda–szombat: hosszabb munkanapok, intenzívebb munkaterhelés
• A műszak végén fokozott terhelésre számítunk – fontos az alkalmazkodóképesség!
👤 Amit keresünk:
• Megbízhatóság, jó fizikai teherbírás
• Felelősségteljes, prezíc munkavégzési attitűd
• Önállóság és rugalmasság
• Előny, ha van konyhai tapasztalat – de nem feltétel
• Igényesség a munkakörnyezet és a saját megjelenés kapcsán – látványkonyhában dolgozunk!
📍 Munkavégzés helye: Platán Gourmet Étterem, Tata
📨 Jelentkezés:
Küldd el önéletrajzodat a [MUTASD] e-mail címre
Tárgy: „Mosogató jelentkezés – Platán Gourmet”
Tudj meg többet rólunk!
A Platán Gourmet étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja – a hazai vendéglátás egyik legmeghatározóbb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjeit, több Michelin-ajánlott étteremmel:
⭐⭐Platán Gourmet Tata – Two Michelin Stars
⭐ Costes Restaurant, Rumour – Michelin Star
🍴 Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró – Michelin Selected
A Costes név ma már egyet jelent a képzeletet felülmúló gasztroélménnyel. Ezt az elhivatottságot visszük tovább a VIBE Budapest 'fun-dining' élményétől a Kismező Magyar Konyhán és a legendás Kádár Vendéglő újjáépítésén át.
Gerendai Károly úttörő élményalkotóként olyan ikonikus projekteket hívott életre, mint:
🎵 Sziget Fesztivál
🎶 Budapest Park
🌊 Lupa Beach
🍽️ Costes – Magyarország első Michelin-csillagos étterme