A Michelin-csillagos Costes Étterem szakácsot keres
Feladatok:
- fine dining fogások precíz előkészítése és tálalása a Costes sztenderdjei szerint
- aktív részvétel az étlapfejlesztésben, új technológiák és alapanyagok kipróbálása
- kiemelt minőségellenőrzés minden kiadott étel esetében
- együttműködés a séfekkel és a teljes konyhai csapattal
- higiéniai, HACCP és konyhai rend betartása
Elvárások:
- minimum 2-3 év szakács tapasztalat – fine dining környezetben szerzett gyakorlat előnyt jelent
- kiemelkedő precizitás, szakmai alázat és elhivatottság
- nyitottság az innovációra és a folyamatos fejlődésre
- megbízhatóság, rugalmasság, csapatorientált gondolkodás
- angol és magyar nyelvtudás
Amit kínálunk:
- stabil, versenyképes jövedelem
- magas szakmai színvonal, folyamatos fejlődési lehetőség
- előrelépési lehetőség egy Michelin-csillagos étteremben
- inspiráló, elismert séfekkel való közös munka
- motivált, fiatalos és nemzetközi csapat
- igényes, támogató munkakörnyezet
Munkavégzés helye:
Costes Étterem – 1092 Budapest, Ráday utca 4.
Kezdés:
Azonnal, vagy megegyezés szerint
Jelentkezés:
Fényképes szakmai önéletrajzzal a „Jelentkezem” gomb megnyomásával.
Tudj meg többet rólunk!
A Costes Downtown étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja – a hazai vendéglátás egyik legmeghatározóbb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjeit, több Michelin-ajánlott étteremmel: - Platán Gourmet Tata – Two Michelin Stars - Costes Restaurant, Rumour – Michelin Star - Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró – Michelin Selected A Costes név ma már egyet jelent a képzeletet felülmúló gasztroélménnyel. Ezt az elhivatottságot visszük tovább a VIBE Budapest 'fun-dining' élményétől a Kismező Magyar Konyhán és a legendás Kádár Vendéglő újjáépítésén át. Gerendai Károly úttörő élményalkotóként olyan ikonikus projekteket hívott életre, mint: - Sziget Fesztivál - Budapest Park - Lupa Beach - Costes – Magyarország első Michelin-csillagos étterme