
Costes Group
Csatlakozz a 2 Michelin-csillagos Platán Gourmet csapatához!
A Platán Gourmet nem csupán egy étterem, ez a kiválóság terepe. Egy hely, ahol minden mozdulat számít, és ahol a vendégélmény születik. Most lehetőséged van arra, hogy te is részese legyél ennek a különleges világnak.
Feladataid lesznek:
• Üdvözlés, vendégek kísérése, hangulat megteremtése
• Ételek és italok ajánlása, pontos, elegáns felszolgálás
• Kenyér, vaj, amuse-bouche, petit four tálalása szervizrend szerint
• Vendég-visszajelzések és panaszok diszkrét továbbítása
• Tisztaság fenntartása – asztalok, gyűjtőpontok, eszközök kezelése
• Telefonhívások, foglalások kezelése szükség esetén
• Szerviz utáni rendrakás, polírozás, éjszakai átadás
• Részvétel tréningeken, csapatmegbeszéléseken
• Rendezvények esetén bútorok mozgatása, teremrendezés
Amit elvárunk:
• Legalább 1-3 év tapasztalat vendéglátásban (fine dining előny)
• Középfokú végzettség
• Aktív angol nyelvtudás
• Pontos, figyelmes, vendégcentrikus hozzáállás
• Rendezett megjelenés, felelősségteljes munkavégzés
• Nyitottság a tanulásra és csapatmunkára
Amit kínálunk:
• Együttműködés és közös munka Pesti István Executive Chef - tulajdonossal
• Versenyképes fizetés
• Inspiráló munkakörnyezet a hazai gasztronómia élvonalában
• Folyamatos fejlődési lehetőség, tréningek
• Profi, támogató csapat, ahol számít a munkád
Ha készen állsz, hogy egy 2 Michelin-csillagos szervizben fejlődj és alkoss, várjuk jelentkezésedet!
Jelentkezés: Fényképes önéletrajzodat az alábbi e-mail címre várjuk: [MUTASD]
Tárgy: „Felszolgáló - Platán”
A Gerendai Károly által alapított Costes Group a vendéglátó szektor meghatározó és innovatív szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjét Michelin ajánlott éttermeivel.
• Two Michelin Stars: Platán Gourmet Tata
• Michelin Star: Costes Restaurant, Rumour
• Michelin Selected: Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró
Azon dolgozunk minden nap, hogy a Costes név egyet jelentsen a képzeletet felülmúló élménnyel. Így fejlesztjük új éttermeinket is. Decemberben nyitottuk a VIBE Budapest étterem-szórakozóhelyet, amely egy új kategóriát nyit a budapesti élmények piacán 'fun-dining' kategóriában. Ezzel az elhivatottsággal mutatjuk be a hagyományos magyar vendéglátást a Kismező Magyar Konyhát, és építjük újra a legendás Kádár Vendéglőt.
Gerendai Károly úttörő a hazai vendéglátásban, olyan élményeket adott a közönségnek mint:
• Costes Restaurant: Magyarország első Michelin-csillagos étterme
• Sziget Fesztivál: Európa meghatározó fesztiválja
• Budapest Park: a szabadtéri szórakoztatás fellegvára
• Lupa Beach: Budapest tengerpartja
Dolgozunk tovább. Ehhez a misszióhoz keressük partnereinket.