
RaMpART Gasztronómia
Konyhafőnök/Chef – Rampart Cégcsoport
Nyitás várható időpontja: 2025. 10. 01.
Heti fix 5 nap munkavégzés várható hétfőtől péntekig.
Főbb feladatok, munkák:
• Melegkonyha vezetése
• Dolgozók beosztásának elkészítése
• A konyhai munkát körültekintően tervezi meg a várható forgalom ismeretében, az ehhez szükséges erőforrásokat (emberi erőforrás, anyag- és eszközszükséglet) biztosítja, ennek érdekében elkészíti az anyag- és árurendeléseket
• Elkészíti a konyhai receptúrákat, kalkulációkat, folyamatosan naprakészen tartja, felülvizsgálja azokat.
• Előkészíti a havi anyagleltárakat, felülvizsgálja a készletértékeket a leltárrögzítés előtt
• Melegkonyhai termékek receptúra szerinti elkészítése, nagy tételben is
• Hidegkonyhai termékek receptúra szerinti elkészítése, nagy tételben is
• Tálalási feladatok
• HACCP előírások betartása
Az álláshoz tartozó elvárások:
• Minimum 2-3 év szakmai vezetői tapasztalat
• Szakács képesítés
• Konyhai gépek, és berendezések ismerete
• Problémamegoldó készség
• Vendégcentrikus hozzáállás
• Precizitás, pontosság, rugalmasság, megbízhatóság, igényesség
Amit kínálunk:
• Havi nettó [MUTASD] – [MUTASD] Ft bérezés tapasztalattól függően
• Mindig pontosan érkező havi utalásos fizetés
• 8 órás bejelentett munkaviszony
• Fizetett szabadság és betegszabadság
• Előre látható, tervezhető beosztás
• Stabil, piacvezető vállalat
• Segítőkész vezetés, szakmai fejlődési lehetőség
• Ingyenes személyzeti étkezés (napi meleg étkezés)
• Budapesten kívüli munkába járás támogatása