Kiemelt

RaMpART Gasztronómia
Chef – Magyar Zene Háza – Trilla Bisztró
A Rampart Cégcsoport bővülő csapatába új munkaerőt keres konyhafőnök/chef munkakör betöltésére a Magyar Zene Házában található Trilla Bisztróba.
(cím: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 3-5.)
Heti fix 5 nap munkavégzés várható, beosztás szerint, hétvégén is.
Főbb feladatok, munkák:
• Á la carte konyha vezetése, konyhai dolgozók irányítása
• Receptek és menük összeállítása és kifejlesztése
• Élelmiszer- és munkaerő-költségek becslése, élelmiszerkészletek rendelése, gazdaságos felhasználása
• Az ételek minőségének figyelése az elkészítés és feltálalás minden fázisában
• Az ételek készítésével kapcsolatos kérdések megvitatása a vezetőkkel, konyhai és felszolgáló dolgozókkal
• A készletek, berendezések és munkaterületek felügyelete
• Az ételek felszolgálási módjának meghatározása, dekoratív módon történő bemutatása
• Különleges ételek és összetett fogások elkészítése, ízesítése és főzése
• Részvétel a konyhai dolgozók felvételében, a teljesítményük figyelemmel kisérése
• HACCP előírások betartása
Az álláshoz tartozó elvárások:
• Minimum 2-3 év szakmai vezetői tapasztalat
• Szakács képesítés
• Konyhai gépek, és berendezések ismerete
• HACCP előírások ismerete
• Problémamegoldó készség
• Vendégcentrikus hozzáállás
• Precizitás, pontosság, rugalmasság, megbízhatóság, igényesség
Előnyt jelent:
• á la carte tapasztalat
Amit kínálunk:
• Havi nettó [MUTASD] Ft bérezés
• Mindig pontosan érkező havi utalásos fizetés
• 8 órás bejelentett munkaviszony
• Előre látható, tervezhető beosztás
• Fizetett szabadság és betegszabadság
• Stabil, piacvezető vállalat
• Segítőkész vezetés, szakmai fejlődési lehetőség
• Ingyenes személyzeti étkezés (napi meleg étkezés)
• Budapesten kívüli munkába járás támogatása
(cím: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 3-5.)
Heti fix 5 nap munkavégzés várható, beosztás szerint, hétvégén is.
Főbb feladatok, munkák:
• Á la carte konyha vezetése, konyhai dolgozók irányítása
• Receptek és menük összeállítása és kifejlesztése
• Élelmiszer- és munkaerő-költségek becslése, élelmiszerkészletek rendelése, gazdaságos felhasználása
• Az ételek minőségének figyelése az elkészítés és feltálalás minden fázisában
• Az ételek készítésével kapcsolatos kérdések megvitatása a vezetőkkel, konyhai és felszolgáló dolgozókkal
• A készletek, berendezések és munkaterületek felügyelete
• Az ételek felszolgálási módjának meghatározása, dekoratív módon történő bemutatása
• Különleges ételek és összetett fogások elkészítése, ízesítése és főzése
• Részvétel a konyhai dolgozók felvételében, a teljesítményük figyelemmel kisérése
• HACCP előírások betartása
Az álláshoz tartozó elvárások:
• Minimum 2-3 év szakmai vezetői tapasztalat
• Szakács képesítés
• Konyhai gépek, és berendezések ismerete
• HACCP előírások ismerete
• Problémamegoldó készség
• Vendégcentrikus hozzáállás
• Precizitás, pontosság, rugalmasság, megbízhatóság, igényesség
Előnyt jelent:
• á la carte tapasztalat
Amit kínálunk:
• Havi nettó [MUTASD] Ft bérezés
• Mindig pontosan érkező havi utalásos fizetés
• 8 órás bejelentett munkaviszony
• Előre látható, tervezhető beosztás
• Fizetett szabadság és betegszabadság
• Stabil, piacvezető vállalat
• Segítőkész vezetés, szakmai fejlődési lehetőség
• Ingyenes személyzeti étkezés (napi meleg étkezés)
• Budapesten kívüli munkába járás támogatása