Chef de Partie-t keresünk a M’EAT by Rácz Jenő csapatába!
Most Chef de Partie-t keresünk, aki szereti a jó alapanyagokat, a pörgést és a csapatmunkát.
🥩 Milyen ételekkel dolgozol majd:
A M’EAT konyhájában a spanyol és portugál tapas bárok könnyed, pezsgő hangulatát ötvözzük a legjobb magyar alapanyagokkal.
A kínálatban megtalálhatók:
• Válogatott magyar húsáruk, kézműves sonkák és szalámik, helyben frissen szeletelve
• Antipastik, házi pástétomok, friss zöldségek és mártogatósok
• Főtt libamáj házi lekvárral és friss brióssa
• Grillezett húsok, könnyed tapas fogások, szezonális tányérok
• Olyan ételeket készíthetsz, amelyek egyszerre letisztultak, ízesek és élvezetesek – nem bonyolultak, de mindig igényesek.
Feladataid:
• A M’EAT ételeinek elkészítése és tálalása a megszokott magas minőségben
• A konyhai folyamatok koordinálása, a csapat támogatása
• Beosztás készítése, rendelés leadása, készletfigyelés
• A napi működés gördülékeny biztosítása
• Higiéniai és minőségi előírások betartása
Amit várunk tőled:
• Tapasztalat Chef de Partie vagy Demi Chef pozícióban
• Hotelkonyhás tapasztalat előny, de nem feltétel
• Jó szervezőkészség és vezetői attitűd
• Csapatszellem és rugalmasság
💡 Amit kínálunk:
• Stabil, hosszú távú lehetőség egy profi, de laza csapatban
• Versenyképes fizetés és korrektek a feltételek
• Modern, inspiráló munkakörnyezet a Time Out Market szívében
• Lehetőség, hogy fejlődj, tanulj és hatással legyél a működésre
Munkaidő:
- akár 12 órás műszak is lehetséges
Fontos:
A M’EAT nem fine dining, hanem élmény, íz és közösség.
Ha szeretsz főzni, vezetsz egy csapatot, és élvezed, ha jó hangulatban, jó alapanyagokkal dolgozol –
te vagy, akit keresünk!
Jelentkezés:
Fényképes szakmai önéletrajzzal a „Jelentkezem” gomb megnyomásával.
Tárgy: "M'EAT"