Sushi szakácsot keres a Vibe Budapest!
Ez az étterem-szórakozóhely 'fun-dining' élményt kínál a budapesti éjszakai élet szívében.
A VIBE Budapest nem egyszerűen egy hely, ahol ebédelni és vacsorázni lehet – ez egy élményközpontú tér, ahol a gasztronómia, zene és hangulat egyesül. Ha szereted a minőségi vendéglátást, de nem vágysz a klasszikus fine dining kötöttségeire, itt a helyed köztünk!
Feladatok:
· Sushi (nigiri, maki, sashimi) előkészítése és elkészítése a vendégek számára
· Friss alapanyagok szakszerű kezelése és szeletelése
· Munkaterület tisztán és rendezetten tartása
· Aktív részvétel a vacsoraszervizekben
· Minőségi sztenderdek betartása a VIBE stílusában
Amit keresünk:
· Tapasztalat sushi készítésben
· Elhivatottság a gasztronómia és a japán konyha iránt
· Precizitás, tisztaság, igényesség
· Csapatmunkára való hajlandóság, jó kommunikáció
· Nyitottság az új technikákra és a folyamatos fejlődésre
Amit kínálunk:
· Versenyképes fizetés
· Stabil, profi háttér a Costes Group tagjaként
· Fiatalos, lendületes csapat és inspiráló munkakörnyezet
· Lehetőség szakmai fejlődésre és hosszú távú karrierútra a cégcsoporton belül
· Részvétel Budapest egyik legizgalmasabb vendéglátó projektjében
Munkavégzés helye:
VIBE Budapest – 1051 Budapest, Széchenyi tér 7-8 Kezdés: akár azonnal
Jelentkezés:
Küldd el önéletrajzodat a [MUTASD] e-mail címre
Tárgy: „Sushi szakács – VIBE Budapest”
A VIBE Budapest a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja, mely a vendéglátó szektor meghatározó és innovatív szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjét Michelin ajánlott éttermeivel.
• Two Michelin Stars: Platán Gourmet Tata
• Michelin Star: Costes Restaurant, Rumour
• Michelin Selected: Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró
Azon dolgozunk minden nap, hogy a Costes név egyet jelentsen a képzeletet felülmúló élménnyel. Így fejlesztjük új éttermeinket is. Decemberben nyitottuk a VIBE Budapest étterem-szórakozóhelyet, amely egy új kategóriát nyit a budapesti élmények piacán 'fun-dining' kategóriában. Ezzel az elhivatottsággal mutatjuk be a hagyományos magyar vendéglátást a Kismező Magyar Konyhát, és építjük újra a legendás Kádár Vendéglőt.
Gerendai Károly úttörő a hazai vendéglátásban, olyan élményeket adott a közönségnek mint:
• Costes Restaurant: Magyarország első Michelin-csillagos étterme
• Sziget Fesztivál: Európa meghatározó fesztiválja
• Budapest Park: a szabadtéri szórakoztatás fellegvára
• Lupa Beach: Budapest tengerpartja
Dolgozunk tovább. Ehhez a misszióhoz keressük partnereinket.