Junior Sous Chef álláslehetőség a Kismező étteremben!
A Kismező étterem – Budapest belvárosának ikonikus Nagymező utcájában – olyan Junior Sous Chef kollégát keres, aki készen áll arra, hogy szakmai tudását következő szintre emelje, és aktívan részt vegyen egy kreatív, fejlődő szemléletű magyar konyha irányításában.
Feladataid lesznek:
- a konyhai műszak operatív irányítása a séf távollétében vagy mellett
- napi munkafolyamatok megszervezésében való részvétel
- fogások előkészítése, tálalása és minőségének folyamatos felügyelete
- szakács kollégák támogatása, mentorálása, betanítása
- részvétel az étlapfejlesztésben, új ételek tesztelése, ötletelés
- konyhai rend és higiénia biztosítása, HACCP szabályok betartása és betartatása
Amit elvárunk:
- minimum 3-5 év szakmai tapasztalat, ebből legalább 1 év vezetői szerepben
- önálló munkavégzés és döntéshozatali készség
- magas szintű szakmai igényesség, precizitás, felelősségtudat
- jó kommunikációs készség és csapatmunkára való nyitottság
- nyitottság az új technológiákra, alapanyagokra, kreatív gondolkodás
Előnyt jelent:
- tapasztalat modern magyar vagy fine bistro konyhán
- cukrászati affinitás, kreativitás desszertek terén
- angol nyelvtudás
Amit kínálunk:
- iInspiráló, szakmailag elismert munkakörnyezet Budapest kulturális központjában
- versenyképes fizetés, béren kívüli juttatások
- lehetőség szakmai fejlődésre, előrelépésre akár executive pozíciók felé
- rendszeres étlapfejlesztési projektekben való részvétel
- fiatalos, lendületes és támogató csapat
- továbblépési lehetőség a Costes Group több mint 10 egységből álló étteremhálózatán belül
Munkavégzés helye:
Kismező Étterem – Budapest, VI. ker., Nagymező utca
Jelentkezés:
Küldd el fényképes önéletrajzodat a következő e-mail címre: [MUTASD]
Tárgy: „Junior Sous Chef – Kismező”
A Kismező étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja, mely a vendéglátó szektor meghatározó és innovatív szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjét Michelin ajánlott éttermeivel.
Feladataid lesznek:
- a konyhai műszak operatív irányítása a séf távollétében vagy mellett
- napi munkafolyamatok megszervezésében való részvétel
- fogások előkészítése, tálalása és minőségének folyamatos felügyelete
- szakács kollégák támogatása, mentorálása, betanítása
- részvétel az étlapfejlesztésben, új ételek tesztelése, ötletelés
- konyhai rend és higiénia biztosítása, HACCP szabályok betartása és betartatása
Amit elvárunk:
- minimum 3-5 év szakmai tapasztalat, ebből legalább 1 év vezetői szerepben
- önálló munkavégzés és döntéshozatali készség
- magas szintű szakmai igényesség, precizitás, felelősségtudat
- jó kommunikációs készség és csapatmunkára való nyitottság
- nyitottság az új technológiákra, alapanyagokra, kreatív gondolkodás
Előnyt jelent:
- tapasztalat modern magyar vagy fine bistro konyhán
- cukrászati affinitás, kreativitás desszertek terén
- angol nyelvtudás
Amit kínálunk:
- iInspiráló, szakmailag elismert munkakörnyezet Budapest kulturális központjában
- versenyképes fizetés, béren kívüli juttatások
- lehetőség szakmai fejlődésre, előrelépésre akár executive pozíciók felé
- rendszeres étlapfejlesztési projektekben való részvétel
- fiatalos, lendületes és támogató csapat
- továbblépési lehetőség a Costes Group több mint 10 egységből álló étteremhálózatán belül
Munkavégzés helye:
Kismező Étterem – Budapest, VI. ker., Nagymező utca
Jelentkezés:
Küldd el fényképes önéletrajzodat a következő e-mail címre: [MUTASD]
Tárgy: „Junior Sous Chef – Kismező”
A Kismező étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja, mely a vendéglátó szektor meghatározó és innovatív szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjét Michelin ajánlott éttermeivel.