A tatai Platán Gourmet új csapattagot keres Felszolgáló pozícióba
A Platán Gourmet nem csupán egy étterem, ez a kiválóság terepe. Egy hely, ahol minden mozdulat számít, és ahol a vendégélmény születik. Most lehetőséged van arra, hogy te is részese legyél ennek a különleges világnak.
Feladataid lesznek:
- üdvözlés, vendégek kísérése, hangulat megteremtése
- ételek és italok ajánlása pontos, elegáns felszolgálás keretében
- tisztaság fenntartása – asztalok, eszközök kezelése
- a munkaterületek rendben tartása, zárás utáni rendrakás
Amit elvárunk:
- legalább 2-3 év felszolgálói tapasztalat fine dining étteremben
- középfokú végzettség
- aktív angol nyelvtudás
- pontos, figyelmes, vendégcentrikus hozzáállás
- rendezett megjelenés, felelősségteljes munkavégzés
- nyitottság a tanulásra és csapatmunkára
Amit kínálunk:
- együttműködés és közös munka Pesti István Executive Chef - tulajdonossal
- versenyképes fizetés
- inspiráló munkakörnyezet a hazai gasztronómia élvonalában
- folyamatos fejlődési lehetőség, tréningek
- profi, támogató csapat, ahol számít a munkád
Ha készen állsz, hogy egy 2 Michelin-csillagos szervizben fejlődj és alkoss, várjuk jelentkezésedet!
Jelentkezés: Fényképes önéletrajzodat az alábbi e-mail címre várjuk: [MUTASD]
Tárgy: „Felszolgáló - Platán”
A Gerendai Károly által alapított Costes Group a vendéglátó szektor meghatározó és innovatív szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjét Michelin ajánlott éttermeivel.
- Two Michelin Stars: Platán Gourmet Tata
- Michelin Star: Costes Restaurant, Rumour
- Michelin Selected: Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró
Azon dolgozunk minden nap, hogy a Costes név egyet jelentsen a képzeletet felülmúló élménnyel. Így fejlesztjük új éttermeinket is. Decemberben nyitottuk a VIBE Budapest étterem-szórakozóhelyet, amely egy új kategóriát nyit a budapesti élmények piacán 'fun-dining' kategóriában. Ezzel az elhivatottsággal mutatjuk be a hagyományos magyar vendéglátást a Kismező Magyar Konyhát, és építjük újra a legendás Kádár Vendéglőt.
Gerendai Károly úttörő a hazai vendéglátásban, olyan élményeket adott a közönségnek mint:
- Costes Restaurant: Magyarország első Michelin-csillagos étterme
- Sziget Fesztivál: Európa meghatározó fesztiválja
- Budapest Park: a szabadtéri szórakoztatás fellegvára
- Lupa Beach: Budapest tengerpartja
Dolgozunk tovább. Ehhez a misszióhoz keressük partnereinket.