A tatai Platán Gourmet új csapattagot keres Sommelier pozícióba
A tatai Platán Gourmet – Magyarország egyetlen vidéki 2 Michelin-csillagos fine dining étterme – új csapattagot keres Sommelier pozícióba.
A Platán Gourmet nem csupán egy étterem, ez a kiválóság terepe. Egy hely, ahol minden mozdulat számít, és ahol a vendégélmény születik. Most lehetőséged van arra, hogy te is részese legyél ennek a különleges világnak.
Főbb feladatok:
• A Platán Gourmet borlapjának folyamatos karbantartása, fejlesztése, aktualizálása a séfekkel szoros együttműködésben
• A degusztációs menüsorokhoz illeszkedő, kifinomult borpárosítások összeállítása
• A vendégek szakszerű tájékoztatása, borkultúrában való bevonása, ízlésükhöz illeszkedő ajánlások összeállítása
• Aktív részvétel a borkészlet beszerzésében, készletgazdálkodásban, leltározásban
• Kapcsolattartás borászatokkal, új tételek tesztelése
Téged keresünk, ha:
• Minimum 2-3 éves tapasztalattal rendelkezel fine dining vagy Michelin-színvonalú környezetben
• Magabiztos hazai és nemzetközi borkészlet-ismereted van
• Folyékonyan kommunikálsz angolul szakmai kontextusban is
• Elegáns fellépésed, szakmai alázatod és vendégközpontúságod természetes részed
Amit kínálunk:
• Versenyképes jövedelem
• Inspiráló környezet, folyamatos fejlődési lehetőség egy nemzetközileg is elismert konyhán
• Elhivatott, profi csapat
Munkavégzés helye: Platán Gourmet Étterem, Tata
Jelentkezés:
Küldd el önéletrajzodat a [MUTASD] e-mail címre
Tárgy: „Sommelier jelentkezés – Platán Gourmet”
Tudj meg többet rólunk!
A Platán Gourmet étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja – a hazai vendéglátás egyik legmeghatározóbb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjeit, több Michelin-ajánlott étteremmel:
⭐⭐Platán Gourmet Tata – Two Michelin Stars
⭐ Costes Restaurant, Rumour – Michelin Star
🍴 Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró – Michelin Selected
A Costes név ma már egyet jelent a képzeletet felülmúló gasztroélménnyel. Ezt az elhivatottságot visszük tovább a VIBE Budapest 'fun-dining' élményétől a Kismező Magyar Konyhán és a legendás Kádár Vendéglő újjáépítésén át.
Gerendai Károly úttörő élményalkotóként olyan ikonikus projekteket hívott életre, mint:
🎵 Sziget Fesztivál
🎶 Budapest Park
🌊 Lupa Beach
🍽️ Costes – Magyarország első Michelin-csillagos étterme
A Platán Gourmet nem csupán egy étterem, ez a kiválóság terepe. Egy hely, ahol minden mozdulat számít, és ahol a vendégélmény születik. Most lehetőséged van arra, hogy te is részese legyél ennek a különleges világnak.
Főbb feladatok:
• A Platán Gourmet borlapjának folyamatos karbantartása, fejlesztése, aktualizálása a séfekkel szoros együttműködésben
• A degusztációs menüsorokhoz illeszkedő, kifinomult borpárosítások összeállítása
• A vendégek szakszerű tájékoztatása, borkultúrában való bevonása, ízlésükhöz illeszkedő ajánlások összeállítása
• Aktív részvétel a borkészlet beszerzésében, készletgazdálkodásban, leltározásban
• Kapcsolattartás borászatokkal, új tételek tesztelése
Téged keresünk, ha:
• Minimum 2-3 éves tapasztalattal rendelkezel fine dining vagy Michelin-színvonalú környezetben
• Magabiztos hazai és nemzetközi borkészlet-ismereted van
• Folyékonyan kommunikálsz angolul szakmai kontextusban is
• Elegáns fellépésed, szakmai alázatod és vendégközpontúságod természetes részed
Amit kínálunk:
• Versenyképes jövedelem
• Inspiráló környezet, folyamatos fejlődési lehetőség egy nemzetközileg is elismert konyhán
• Elhivatott, profi csapat
Munkavégzés helye: Platán Gourmet Étterem, Tata
Jelentkezés:
Küldd el önéletrajzodat a [MUTASD] e-mail címre
Tárgy: „Sommelier jelentkezés – Platán Gourmet”
Tudj meg többet rólunk!
A Platán Gourmet étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja – a hazai vendéglátás egyik legmeghatározóbb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjeit, több Michelin-ajánlott étteremmel:
⭐⭐Platán Gourmet Tata – Two Michelin Stars
⭐ Costes Restaurant, Rumour – Michelin Star
🍴 Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró – Michelin Selected
A Costes név ma már egyet jelent a képzeletet felülmúló gasztroélménnyel. Ezt az elhivatottságot visszük tovább a VIBE Budapest 'fun-dining' élményétől a Kismező Magyar Konyhán és a legendás Kádár Vendéglő újjáépítésén át.
Gerendai Károly úttörő élményalkotóként olyan ikonikus projekteket hívott életre, mint:
🎵 Sziget Fesztivál
🎶 Budapest Park
🌊 Lupa Beach
🍽️ Costes – Magyarország első Michelin-csillagos étterme