Commis felszolgálót keres a Costes Downtown
A Costes Downtown Budapest belvárosában, a Prestige Hotelben működő, Michelin-ajánlással rendelkező fine dining étterem, ahol a minőség és a vendégélmény kiemelt szerepet kap. Modern, mégis közvetlen atmoszférát kínálunk – vendégeinknek és csapatunk tagjainak egyaránt.
Ha érdekel a gasztronómia világa, szeretnél tanulni a legjobbaktól, magabiztosan beszélsz angolul, és szívesen dolgoznál egy sokszínű, nemzetközi csapatban commis pozícióban – nálunk a helyed!
🍽️ Feladatok
• Felszolgálók munkájának aktív támogatása a szerviz során
• Ételek, italok precíz és gyors szervírozása
• Asztalok előkészítése, újraterítése szervizek között
• A vendégtér és kiszolgáló területek folyamatos rendben tartása
👤 Amit keresünk:
• Jó fizikai állóképesség és terhelhetőség
• Proaktív hozzáállás, megbízhatóság, rugalmasság
• Magabiztos angol nyelvtudás (vendégkommunikációhoz elengedhetetlen)
• Tapasztalat előny, de pályakezdőként is jelentkezhetsz – mi megtanítunk mindenre!
🤝 Amit kínálunk:
• Nemzetközi háttérrel rendelkező, motivált csapat
• Versenyképes fizetés
• Lehetőség fejlődésre, előrelépésre a Costes Group égisze alatt
• Inspiráló, professzionális környezet, ahol fontos a minőség és az ember
🕔 Munkaidő:
• Heti beosztás alapján, ebéd- és vacsoraszervizekben
📍 Munkavégzés helye:
Costes Downtown Étterem – Budapest, Vigyázó Ferenc utca 5
Kezdés: akár azonnal
📨 Jelentkezés:
Küldd el önéletrajzodat a [MUTASD] címre
Tárgy: „Runner jelentkezés – Costes Downtown”
Tudj meg többet rólunk!
A Costes DownTown étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja – a hazai vendéglátás egyik legmeghatározóbb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjeit, több Michelin-ajánlott étteremmel:
⭐⭐Platán Gourmet Tata – Two Michelin Stars
⭐ Costes Restaurant, Rumour – Michelin Star
🍴 Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró – Michelin Selected
A Costes név ma már egyet jelent a képzeletet felülmúló gasztroélménnyel. Ezt az elhivatottságot visszük tovább a VIBE Budapest 'fun-dining' élményétől a Kismező Magyar Konyhán és a legendás Kádár Vendéglő újjáépítésén át.
Gerendai Károly úttörő élményalkotóként olyan ikonikus projekteket hívott életre, mint:
🎵 Sziget Fesztivál
🎶 Budapest Park
🌊 Lupa Beach
🍽️ Costes – Magyarország első Michelin-csillagos étterme
Ha érdekel a gasztronómia világa, szeretnél tanulni a legjobbaktól, magabiztosan beszélsz angolul, és szívesen dolgoznál egy sokszínű, nemzetközi csapatban commis pozícióban – nálunk a helyed!
🍽️ Feladatok
• Felszolgálók munkájának aktív támogatása a szerviz során
• Ételek, italok precíz és gyors szervírozása
• Asztalok előkészítése, újraterítése szervizek között
• A vendégtér és kiszolgáló területek folyamatos rendben tartása
👤 Amit keresünk:
• Jó fizikai állóképesség és terhelhetőség
• Proaktív hozzáállás, megbízhatóság, rugalmasság
• Magabiztos angol nyelvtudás (vendégkommunikációhoz elengedhetetlen)
• Tapasztalat előny, de pályakezdőként is jelentkezhetsz – mi megtanítunk mindenre!
🤝 Amit kínálunk:
• Nemzetközi háttérrel rendelkező, motivált csapat
• Versenyképes fizetés
• Lehetőség fejlődésre, előrelépésre a Costes Group égisze alatt
• Inspiráló, professzionális környezet, ahol fontos a minőség és az ember
🕔 Munkaidő:
• Heti beosztás alapján, ebéd- és vacsoraszervizekben
📍 Munkavégzés helye:
Costes Downtown Étterem – Budapest, Vigyázó Ferenc utca 5
Kezdés: akár azonnal
📨 Jelentkezés:
Küldd el önéletrajzodat a [MUTASD] címre
Tárgy: „Runner jelentkezés – Costes Downtown”
Tudj meg többet rólunk!
A Costes DownTown étterem a Gerendai Károly által alapított Costes Group tagja – a hazai vendéglátás egyik legmeghatározóbb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjeit, több Michelin-ajánlott étteremmel:
⭐⭐Platán Gourmet Tata – Two Michelin Stars
⭐ Costes Restaurant, Rumour – Michelin Star
🍴 Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró – Michelin Selected
A Costes név ma már egyet jelent a képzeletet felülmúló gasztroélménnyel. Ezt az elhivatottságot visszük tovább a VIBE Budapest 'fun-dining' élményétől a Kismező Magyar Konyhán és a legendás Kádár Vendéglő újjáépítésén át.
Gerendai Károly úttörő élményalkotóként olyan ikonikus projekteket hívott életre, mint:
🎵 Sziget Fesztivál
🎶 Budapest Park
🌊 Lupa Beach
🍽️ Costes – Magyarország első Michelin-csillagos étterme