Barion Pixel Executive Chef

Executive Chef

Munkavégzés helye
1051 Budapest
Fizetés
0 Ft/hónap
Munka kezdés ideje
Azonnali kezdés
Executive Chef – Costes Group

A Costes Group, Magyarország egyik legismertebb gasztronómiai csoportja, új koncepcióval bővíti portfólióját. Ehhez a friss szemléletű, minőségközpontú projekthez keresünk Executive Chefet, aki kreativitásával, vezetői tapasztalatával és szakmai elhivatottságával meghatározó szerepet vállal az induló egység sikerében.

Főbb feladatok:
• Új éttermi koncepció gasztronómiai irányvonalának megértése és folyamatos fejlesztése
• Innovatív, szezonális étlapok megalkotása a hazai és nemzetközi trendek mentén
• A konyhai csapat felépítése, irányítása és folyamatos mentorálása
• Működési folyamatok kialakítása, sztenderdek bevezetése és betartatása
• Költséghatékony üzemeltetés biztosítása: beszerzés, készletgazdálkodás, ételköltségek, személyzeti költségek kezelése
• HACCP és egyéb higiéniai előírások betartása és betartatása
• A General Manager irányítása alatt aktív együttműködés az üzletvezetés, a pénzügyi és sales-, marketingcsapat felé

Elvárások:
• Minimum 5 év vezetői tapasztalat executive chef vagy sous chef pozícióban, prémium kategóriás étteremben
• Magas szintű szakmai tudás, kreativitás és nyitottság az újszerű megközelítésekre
• Kiváló csapatépítő és vezetői képességek
• Erős pénzügyi gondolkodás, költségkontroll és hatékony munkaszervezés
• Erős angol nyelvtudás, hiszen nemzetközi konyhai csapatot kell irányítani
• Szakmaszeretet, elkötelezettség és példamutató attitűd

Előnyt jelent:
• Nemzetközi tapasztalat fine dining vagy minőségi szórakoztatás környezetben
• További idegennyelv napi használata

Amit kínálunk:
• Meghatározó szerep egy ambiciózus projekt megvalósításában
• Stabil háttér és inspiráló szakmai közeg
• Versenyképes fizetés
• Folyamatos szakmai fejlődés, tréningek

Jelentkezés: Fényképes önéletrajzodat az alábbi e-mail címre várjuk: [MUTASD]
Tárgy: „Executive Chef– Jelentkezés”


A Gerendai Károly által alapított Costes Group a vendéglátó szektor meghatározó és innovatív szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjét Michelin ajánlott éttermeivel.
• Two Michelin Stars: Platán Gourmet Tata
• Michelin Star: Costes Restaurant, Rumour
• Michelin Selected: Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró
Azon dolgozunk minden nap, hogy a Costes név egyet jelentsen a képzeletet felülmúló élménnyel. Így fejlesztjük új éttermeinket is. Decemberben nyitottuk a VIBE Budapest étterem-szórakozóhelyet, amely egy új kategóriát nyit a budapesti élmények piacán 'fun-dining' kategóriában. Ezzel az elhivatottsággal mutatjuk be a hagyományos magyar vendéglátást a Kismező Magyar Konyhát, és építjük újra a legendás Kádár Vendéglőt.
Gerendai Károly úttörő a hazai vendéglátásban, olyan élményeket adott a közönségnek mint:
• Costes Restaurant: Magyarország első Michelin-csillagos étterme
• Sziget Fesztivál: Európa meghatározó fesztiválja
• Budapest Park: a szabadtéri szórakoztatás fellegvára
• Lupa Beach: Budapest tengerpartja
Dolgozunk tovább. Ehhez a misszióhoz keressük partnereinket.
Email cím
hr@
Weboldal
htt